Millencolin se již chystají na desku

Redakce, 5.2.2007, 19:42

millencolin-winter.jpgMillencolin zveřejnili novinky ohledně rozličných aktivit členů skupiny. Kapela napsala: „Máme tady zimu ve Švédsku, docela divnou zimu… Můžete si myslet, že se jenom flákáme, protože jste o nás nic po nějakou dobu neslyšeli, ale to je omyl.

Nikola (solo) i Mathias (Franky Lee) vydali oba album. Opravdu byste si je měli poslechnout. Mají turné, songy a další info na jejich webových stránkách a myspace. ڞasný věci!

Erik zařizuje jeho uměleckou společnost Eckhouse Design, která dělá na kreslířských a fotografických pracích a plánuje poslední detaily pro pokračování k DVD „…Hi8 Adventures“. Datum vydání DVD ještě není známo.

Já (Larre Thrash) jsem nahrál nějaké věci se svojí hardcore/crustovou kapelou Kvoteringen. CD/LP je na cestě (mělo by vyjít na konci února) plus je v plánu pár 7″ a další věci. Budeme hrát i několik koncertů tento rok. Pokud máte raději tvrdší typ punku, můžete si nás poslechnout na myspace.

Samozřejmě začneme pracovat na novém albu Millencolin. Máme spoustu nápadů a těšíme se, že uděláma sakra dobrý album. Objevíme se i na několika festivalech v létě, než začneme nahrávat.“

Související články
Komentáře