Co poslouchá… Francesco z 9mm

Redakce, 22.2.2007, 10:07

9mm-francesco.jpgTentokrát jsme se v naší rubrice vydali na jih do italského Říma a ulovili pět nejoblíbenějších alb frontmana skupiny 9mm, Francesca:

Thrice – Vheissu
Myslím si, že tohle je důkazem toho, jak kapela dospěla v posledních letech a jak si kluci zaslouží být, tam kde jsou. Songy jsou opravdu výjimečné a každý vytváří atmosféru kolem hudby. Tohle album je fakt něco originálního a miluju, jak Thrice kombinují svůj starý „metalový“ styl s více rockovým přístupem, který mi občas připomíná kapely jako Radiohead, Coldplay nebo Muse.

Circa Survive – Juturna
Tohle není obvyklá emo kapela s těmi specifickými riffy a screamy… shledal jsem jejich album velmi retrospektivním a smutným, proto se mi tak líbí. Vokály jsou opravdu udivující tím, jak zpěvák dosahuje supervysokých tónů z kterých úplně šílím. Nemůžu to přestat poslouchat.

Silent Drive – Love Is Worth It
Tohle je celkem staré album, které vyšlo v roce 2004. Tenkrát jsem je hodně poslouchal… Potom jsem se přistihl po dvou letech jak si stále zpívám jejich songy a chci jich víc. To je proč momentálně poslouchám tohle nádherné CD. Miluju jejich punkové smýšlení.

Park – It Won’t Snow Where You Are Going
Prvotřídní emocionální rock, už po dva a půl roku neustále poslouchám tohle album. Texty s velmi hlubokým významem s speciálním vzkazem pro lidi, kteří trpí depresí. Miluju bicí na této nahrávce.

Thursday – A City By The Light Divided
Nikdy jsem se do této kapely nezbláznil, ale tahle nahrávka je velice silná. Dává mi sílu a vůli řvát pokaždé, když ji poslouchám.

Související články
Komentáře